';

Hoe werkt het?

We stellen je droomreis samen. (doe alvast inspiratie op onder het menu HUWELIJKSREIZEN).

Image module
Image module
Image module
Image module

1/ Het samenstellen van de reis

Een huwelijksreis in een unieke en persoonlijke beleving!
Bij Weddingwings begrijpen we dat jullie huwelijksreis meer is dan alleen een bestemming… Het gaat om het creëren van een onvergetelijke ervaring!

Daarom nemen we de tijd om naar jullie te luisteren, jullie wensen te begrijpen en een beeld te vormen van wie jullie zijn.

We werken nauw samen met een uitgebreid netwerk van 180 betrouwbare leveranciers, en bieden verschillende reisstijlen aan:  een luxe vakantie, een avontuurlijke ontdekkingstocht, een romantische citytrip of een ontspannen wellness-ervaring.

We streven naar perfectie in elk detail!  Denk hierbij aan het selecteren van de beste vluchten, het regelen van transfers en  speciale verzoeken ( bijvoorbeeld diners op het strand, ballonvaart, instagram-tour enz.)

Image module
Image module
Image module
Image module

2/ Boeken van de reis

Terwijl jullie alvast kunnen wegdromen, zorg ik ervoor dat alle boekingen nauwkeurig en tijdig worden gemaakt.

Of het nu gaat om vliegtickets, accommodaties, huurauto’s, excursies of andere diensten. We werken enkel samen met gerenommeerde en betrouwbare leveranciers.

Ik werk als zelfstandig reisagent. Jullie reis wordt ondergebracht onder de veilige vleugels van Personal Touch Travel. Personal Touch Travel bestaat reeds 15 jaar en is aangesloten bij het ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds.

Je bent dus zeker van een kwaliteitsvolle dienstverlening en van terugbetaling in geval van faillissement of calamiteiten.

Image module
Image module
Image module

3/ Welkom gasten

Yes, we maken jullie persoonlijke Weddingwings- webpagina aan! 

We beschrijven jullie droom- honeymoon aan de hand van persoonlijke teksten, foto’s en vertellen waarom jullie voor deze reis hebben gekozen.

Zo betrekken we vrienden, familie en kenissen in jullie verhaal en  maken hen net zo enthousiast als jullie! We creëren betrokkenheid bij jullie droomreis.

Met een geschenkbon helpen jullie gasten om jullie droomreis te realiseren, en maken deze bijzondere reis zo nog specialer.

De geschenkbon dient immers als bijvende herinnering aan een prachtige huwelijksreis, en staat symbool voor de vele avonturen die jullie gaan beleven in de toekomst. 

Image module
Image module

4/ Persoonlijke foto’s

Om de pagina nog persoonlijker te maken, vragen we om een mooie foto met jullie als koppel door te sturen. Een foto zegt vaak meer dan woorden.

Dit hoeft geen professionele fotoshoot te zijn – mag natuurlijk wel 🙂 – maar een foto waarop je jezelf op je best voelt en die jullie persoonlijkheid weerspiegelen. De foto moet een positieve uitstraling hebben, en een representatief beeld geven van wie jullie zijn. 

Zorg ervoor dat de foto van goede kwaliteit is, en een heldere en goede belichting heeft. Vermijd donkere en wazige foto’s. Deze kunnen afbreuk doen aan het beoogde effect.

Een leuke foto zorgt voor een persoonlijke touch en een moment van herkenning bij het bezoeken van jullie Weddingwings- pagina. 

Image module
Image module
Image module

5/ Geschenkbon

We splitsen de reis op in verschillende cadeaubonnen, zodat jullie genodigden kunnen kiezen wat ze het liefst schenken. 

Denk hierbij aan een hotelovernachting, een romantisch dinner op het strand, een duomassage of een avontuurlijke uitstap…

De geschenkbonnen zijn een reflectie van de echte reis. Het aantal beschikbare bons is afhankelijk van de situatie. Zo zijn er bijvoorbeeld 14 overnachtingen beschikbaar,  1 duo- massage en 2 diners op het strand enz.

Grotere bedragen kunnen opgesplitst worden in verschillende geschenkbons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan “Bijdrage aan de vlucht”, of “Bijdrage aan overnachting in een luxe- resort”. Het waarde-bedrag per bon kan van kleine tot grote bedragen gaan, en wordt in samenspraak met jullie bepaald.

Er worden ook steeds een aantal bons voorzien voor een vrije gift. Deze bons geven jullie de vrijheid om zelf te bepalen wat jullie met deze gift aanschaffen.

  • Bijdrage aan de vlucht. (beschikbaar) €150
  • Een nacht in het hotel. €165
  • Champagne- ontbijt. €40
  • Bijdrage 50 euro, 75 euro, 100 euro, enz…

Jullie ontvangen een QR- code van jullie persoonlijke WeddingWings- pagina die mee op jullie huwelijkaankondiging/uitnodiging geplaatst kan worden.