';

Marie & Nick
Huwelijksreis Bali

Beste familie en vrienden,

Welkom op onze Weddingwings- pagina! We hebben geweldig nieuws: we gaan op een onvergetelijke huwelijksreis naar het adembenemende Bali!

Onze huwelijksreis wordt een reis vol avontuur, ontdekkingen en liefde. We kunnen niet wachten om ons nieuwe hoofdstuk als getrouwd stel te beginnen op dit betoverende eiland.

Dankzij jullie bijdrage kunnen we onze huwelijksreis nog specialer maken. Jullie hulp betekent veel voor ons en zal bijdragen aan het creëren van blijvende herinneringen die we voor altijd zullen koesteren.

We hebben een lijst gemaakt waarop jullie kunnen bijdragen aan onze huwelijksreis. Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd en zal ons helpen om onze dromen werkelijkheid te laten worden.

nick_en_marie
We willen benadrukken dat het belangrijkste voor ons is dat jullie onze speciale dag met ons vieren, dus voel je zeker niet verplicht om een bijdrage te leveren. Jullie aanwezigheid en liefde zijn het mooiste geschenk dat we kunnen ontvangen.

Dank jullie wel voor jullie steun en liefde tijdens deze bijzondere periode in ons leven. We kunnen niet wachten om met jullie te delen hoeveel Bali voor ons betekent wanneer we terugkomen.

Liefs, Marie en Nick

Bali, Indonesië

Tijdens onze huwelijksreis verkennen we het “Land van de Goden” met een privéchauffeur en gids.

Op het programma staan o.a.. de prachtige tempels van Bali, een wandeling door de rijstvelden en een trekking in het West Bali Nationaal Park. Onderweg bezoeken we ook een parelkwekerij en bewonderen we de Gitgit waterval. Verder stoppen we bij de olifantengrot Goa Gajah, het Koninklijk Paleis en de pasar.

We hebben een lijst gemaakt waarop jullie kunnen bijdragen aan onze huwelijksreis. Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd en zal ons helpen om onze dromen werkelijkheid te laten worden.

Help ons om onze droomreis waar te maken!

Dank jullie wel voor jullie steun en liefde tijdens deze bijzondere periode in ons leven.

We kunnen niet wachten om met jullie te delen hoeveel Bali voor ons betekent wanneer we terugkomen.