';

Femke & Gert
Huwelijksreis Jamaica

Beste familie en vrienden,

Welkom op onze Weddingwings- pagina! We hebben geweldig nieuws: we gaan op een onvergetelijke huwelijksreis naar het adembenemende Jamaica!

Onze huwelijksreis wordt een relax!- vakantie vol romantiek, ontdekkingen en liefde. Every little thing is gonna be alright … We kunnen niet wachten om ons nieuwe hoofdstuk als getrouwd stel te beginnen op dit betoverende eiland, in de sporen van Bob Marley en de reggae- muziek.

Dankzij jullie bijdrage kunnen we onze huwelijksreis nog specialer maken. Jullie hulp betekent veel voor ons en zal bijdragen aan het creëren van blijvende herinneringen die we voor altijd zullen koesteren.

We hebben een lijst gemaakt waarop jullie kunnen bijdragen aan onze huwelijksreis. Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd en zal ons helpen om onze dromen werkelijkheid te laten worden.

Femke en Gert

Fg Koppel 3
We willen benadrukken dat het belangrijkste voor ons is dat jullie onze speciale dag met ons vieren, dus voel je zeker niet verplicht om een bijdrage te leveren. Jullie aanwezigheid en liefde zijn het mooiste geschenk dat we kunnen ontvangen.

Jamaica …

PS…. Zullen we jullie een geheim vertellen? Gert droomt er al enkele jaren van om Jamaica te bezoeken.

Jamaica is exotisch en kleurrijk en is ongetwijfeld één van de mooiste eilanden in het Caribisch gebied. We moesten dan ook niet lang nadenken over de bestemming van onze huwelijksreis!

Met zijn tropische regenwouden, groene bergen en prachtige hagelwitte stranden is dit de perfecte locatie! Bovendien kunnen we nu Gert zijn droom waar maken en vangen we dus twee vliegen in één klap.

In het Riu Reggae hotel zullen we ons laten verwennen en genieten van de prachtige omgeving en van elkaars gezelschap.

Help ons om onze droomreis waar te maken!

Dank jullie wel voor jullie steun en liefde tijdens deze bijzondere periode in ons leven.

We kunnen niet wachten om met jullie te delen hoeveel Jamaica voor ons betekent wanneer we terugkomen.

Gastenboek

Ontdek hier enkele reacties van huwelijkskoppels over hun ervaring met het Wedding Wings concept