';

Chelsey & Brent
Huwelijksreis Disney and Paradise

Beste familie en vrienden,

Welkom op onze Weddingwings- pagina! Sinds onze reis langs de Oostkust van Amerika en Canada in 2018, zijn wij helemaal betoverd door de magie van Disney en de Amerikaanse sfeer. Het was voor ons dus meteen duidelijk dat onze huwelijksreis ons opnieuw in de Verenigde staten zou brengen.

 

We zullen net als in 2018 rondtrekken. Op het programma staan een Disney Cruise in Halloweenthema, het fantastische Los Angeles, het originele Disneyland in California en afsluiten doen we met een stukje van het paradijs, Curaçao.

CB koppel1
We weten dat het vinden van een gepast cadeau voor een trouwfeest niet altijd evident is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om jullie via deze weg de mogelijkheid te geven om bij te dragen aan onze prachtige huwelijksreis.

Op deze pagina nemen we jullie mee doorheen onze reis. Jullie kunnen dus zelf kiezen wat jullie ons graag schenken. Wij kijken er zelf naar uit om dag per dag te ontdekken wie ons de heerlijke nachtrust, het lekkere ontbijtje of de fijne uitstap heeft geschonken. Op die manier kunnen we jullie daar persoonlijk voor bedanken.

Groetjes,

Chelsey en Brent

Disney and Paradise

Deze huwelijksreis is niet enkel een bestemming, maar ook een droomverhaal: een romantisch avontuur doordrenkt met de magie van Disney en de exotische schoonheid van Curaçao. Dit is geen gewone reis; dit is een sprookje dat tot leven komt.

 

Het verhaal begint met het gelukkige bruidspaar, omringd door de opwinding van hun recente bruiloft. Terwijl Chelsey en Brent hun koffers pakken, vervult Disney hen met verwachtingen van betovering en verwondering. De gedachte aan Mickey Mouse, prinsessen en betoverende kastelen maakt hun harten sneller kloppen, maar er is meer in petto dan alleen de magische wereld van Disney.

De bestemming is Curaçao, een tropisch paradijs waar de zon altijd schijnt en de azuurblauwe wateren lonken. Hier, te midden van witte zandstranden en wuivende palmbomen, wordt hun sprookje werkelijkheid. Ze worden verwelkomd door de warmte van de Caribische zeebries en het kleurrijke landschap dat hun zintuigen betovert.

 

In deze betoverde huwelijksreis, in het teken van Disney en Curaçao, worden hun dromen werkelijkheid en wordt hun liefde voor altijd vereeuwigd in het mooiste sprookje van allemaal.

Help ons om onze droomreis waar te maken!

Dank jullie wel voor jullie steun en liefde tijdens deze bijzondere periode in ons leven.

We kunnen niet wachten om met jullie te delen hoeveel deze droomreis voor ons betekent wanneer we terugkomen.